inspirasjon

Chistorrasalat

Chistorrapølse er en spansk favoritt med rike kryddersmaker. Opprinnelig mest brukt i tapas eller grillmat.

Prøv en frisk salat med vår chistorrapølse. Kombiner sprø grønnsaker og vellagret parmesan med denne krydrede pølsen, for en smakfull og lettere sommer-rett. Oppdag ekte spansk kulinarisk glede.

Fremgangsmåte

Chistorrapølse pannestekes på høy varme, og skjæres deretter i skiver.

Skjær opp hjertesalat, spinat, tomater og ruccula.

Anrett i porsjonsboller med chistorrapølsene.

Servers med dryss av ferskrevet parmesan og en grønn urteolje.

Serveringstips

Dette er en av mange måter å tilberede denne spanske pølsen på. Chistorrapølse passer like godt i pølsebrød som på pizza, eller som her i vår friske sommersalat.

Få mer inspirasjon

Våre pølsefavoritter

Bratwurst

Chistorrasalat

Pizza med tapasboller

Reinsdyrsandwich

Kontakt

Meråker Kjøtt AS 7530 Meråker

74 81 04 11

post@merakerkjott.no