inspirasjon

Chistorrasalat

Chistorrapølse er en spansk favoritt med rike kryddersmaker. Opprinnelig mest brukt i tapas eller grillmat.

Prøv en frisk salat med vår chistorrapølse. Kombiner sprø grønnsaker og vellagret parmesan med denne krydrede pølsen, for en smakfull og lettere sommer-rett. Oppdag ekte spansk kulinarisk glede.

Fremgangsmåte

Chistorrapølse pannestekes på høy varme, og skjæres deretter i skiver.

Skjær opp hjertesalat, spinat, tomater og ruccula.

Anrett i porsjonsboller med chistorrapølsene.

Servers med dryss av ferskrevet parmesan og en grønn urteolje.

Serveringstips

Dette er en av mange måter å tilberede denne spanske pølsen på. Chistorrapølse passer like godt i pølsebrød som på pizza, eller som her i vår friske sommersalat.

Få mer inspirasjon

Bratwurst

Chistorrasalat

Pizza med tapasboller

Reinsdyrsandwich

For Meråker Kjøtt er det avgjørende å framsnakke lokale råvarer. Ved å benytte kortreiste råvarer i produktene ønsker vi å bidra til å nå vårt felles mål om et mer bærekraftig samfunn. Meråker Kjøtt har et nært forhold til kvalitet da vi kjenner den lokale bonden og vet at dyra på gården har det bra.

Meråker Kjøtt AS 7530 Meråker