Vår historie

Vi i Meråker Kjøtt har forsynt kundene våre med kvalitetsvarer siden bedriften ble etablert i 1954. Vi er kjent langt utenfor bygdas grenser og produktene våre selges i hele Midt-Norge.

Vi tilbyr alt innen kjøtt, slakt, ferdigstekte produkter, pølser, og spekemat. Mange av produktene fra oppstarten av selger vi den dag i dag, med tilnærmet samme oppskrift. Samtidig er vi opptatt av å tilby nye produkter som går hånd i hånd med de tradisjonelle matvarene vi er så glade i.

Visjonen vår er å alltid være i sentrum av norsk mattradisjon. Det betyr både at vi er opptatt av å videreføre norske mattradisjoner, men også at vi stadig tenker nytt både når det gjelder oppskriftene våre og produktene vi tilbyr.

Gjennom de over 60 årene Meråker Kjøtt har eksistert, har vi bygget opp stor fagkompetanse, og vi er stolte av kvaliteten på produktene våre. Vi har en genuin interesse for det vi driver med, vi legger vår ære i at produktene vi lager, lages av ferske råvarer av høy kvalitet. Bare slik kan vi gi kundene våre de smaksopplevelsene dere fortjener. Vi samarbeider med råvareleverandører som vi vet er like kvalitetsbevisste som oss. Bare slik lager man kvalitetsprodukter rike på både smak og kjøtt.

God mat gir gode matopplevelser, enten det er til hverdags eller fest. Skjem deg bort med mat fra Meråker Kjøtt – det fortjener du!

Vel bekomme!

Våre produkter

For oss har det alltid vært viktig å holde på norsk mattradisjon, og vi setter kvalitet i fokus under utviklingen av våre produkter. Våre velsmakende matvarer selges i dagligvarebutikker landet rundt.

STEKTE KAKER

PØLSER

SESONGPRODUKTER

Meråker Kjøtt AS 7530 Meråker