Chistorrapølse er en spansk favoritt med rike kryddersmaker. Opprinnelig mest brukt i tapas eller grillmat.
Prøv en frisk salat med vår chistorrapølse. Kombiner sprø grønnsaker og vellagret parmesan med denne krydrede pølsen, for en smakfull og lettere sommer-rett. Oppdag ekte spansk kulinarisk glede.
Fremgangsmåte
Chistorrapølse pannestekes på høy varme, og skjæres deretter i skiver.
Skjær opp hjertesalat, spinat, tomater og ruccula.
Anrett i porsjonsboller med chistorrapølsene.
Servers med dryss av ferskrevet parmesan og en grønn urteolje.
Serveringstips
- Legg ruccola i isvann før anretting for en mer crispy salat
- Lag din egen urteolje med ønskede urter for en mer personlig vri
Dette er en av mange måter å tilberede denne spanske pølsen på. Chistorrapølse passer like godt i pølsebrød som på pizza, eller som her i vår friske sommersalat.