Pølser

  • Wienerpølser


    Wienerpølser – som gir fra seg et karakteristisk knekk når du deler dem i to – trekkes i kokende vann og smaker godt med lompe eller pølsebrød – eller begge deler! Elsket av …

  • Sosisser, ferske julepølser og røkte julepølser


    Ingen jul uten! Alle disse pølsene er kjente og kjære matvarer du finner på de fleste julebordene. De egner seg særlig godt sammen med ribba på juletallerkenen – og det er lov til …

  • Servelat


    De fleste kjenner servelaten skåret i tynne skiver og brukt som pålegg – men visste du at du også kan bruke servelat til middag? Skåret i tykke skiver og stekt i stekepanne smaker …

  • Røkte pølser


    En kjær middagsrett for mange – god mat når du har det travelt! Pølsene trekkes i kokende vann og er klar for akkurat det tilbehøret du har lyst på!   Ingredienser: Svinekjøtt (48%), …

  • Grov mørr


    Grov mørr er en saftig pølse med mye smak. Den smaker fortreffelig sammen med saltkjøtt og kålrabistappe, eller kanskje som tilbehør til potetball? Smaker like godt på feittirsdag som resten av året!

  • Grillpølser og Maxi-Grill


    Grillpølser er en favoritt året rundt for både små og store. Den smaker best grillet eller stekt, men mange foretrekker den når den blir trukket i kokende vann. Serveres gjerne i pølsebrød eller …

  • Ferske pølser


    Ferske pølser er mildere på smak enn røkte pølser; derfor får du en helt annen smaksopplevelse. Ferske pølser liker seg godt i selskap med både poteter og grønnsaker. Prøv deg frem – finn …

  • Chistorra


    Chistorraen, med aner fra nord-Spania, har en distinkt smak av hvitløk og paprika. Chistorraen er like god både stekt, grillet og kokt: Like god som en del av et tapasbord som i en …

  • Cabanossy


    Cabanossy er en smaksrik pølse med smak av hvitløk og rød paprika – rett og slett en liten smaksbombe! Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før …