Tilberedning: tines og gis et lite oppkok. Serveres med kokte poteter og gulrøtter. Middagsmat og festmat. Beregn ca. 0,75 liter per person.

Tilberedning: tines og gis et lite oppkok. Serveres med kokte poteter og gulrøtter. Middagsmat og festmat. Beregn ca. 0,75 liter per person.

Ingredienser:Fåre- og storfekjøtt, fløte, potetmel, vann, salt, pepper, ingefær, muskat. Allergener:Fløte Næringsinnhold per 100 g.:Energi 583 kJ/140 kcal, fett 7,9 g. hvorav: mettede fettsyrer 4,3 g, enumettede fettsyrer 3,3 g, flerumettede fettsyrer 0,3 g. karbohydrater 2,7 g, hvorav: sukkerarter 0,3 g, proteiner 14,0 g, salt 1,0 g. Vekt:2 liter og 5 liter per pakning. Lagring / holdbarhet:Frysevare -18 °C eller kaldere: 365 dager