Servelat


De fleste kjenner servelaten skåret i tynne skiver og brukt som pålegg – men visste du at du også kan bruke servelat til middag? Skåret i tykke skiver og stekt i stekepanne smaker den utmerket! Servelaten serveres gjerne sammen med kokte poteter og grønnsaker.

 

Ingredienser:
Svinekjøtt (39%), storfekjøtt (28%), melk, potetmel, vann, salt, løk, druesukker, pepper, chili, paprika, krydder, hydrolysert maisprotein. Konserveringsmiddel E250, Antioksidant E301.

Allergener:
Melk

Næringsinnhold per 100 g.:
Energi 1067 kJ/257 kcal, fett 21,2 g. hvorav: mettede fettsyrer 7,5 g, enumettede fettsyrer 9,7 g, flerumettede fettsyrer 3,0 g. karbohydrater 5,9 g, hvorav: sukkerarter 2,0 g, proteiner 10 g, salt 1,8 g.

Vekt:
2,5 kg per pakning.

Lagring / holdbarhet:
Kjølevare 0 – 4° C: 30 dager
Frysevare -18° C eller kaldere: 365 dager