En røkt pølse som av tyskere blir klassifisert som «Halbdauerware» (halvlang holdbarhet). Dette kommer av at farsen er fremstilt med relativt lite speing, den er røkt og kokt. God til grilling og som et av innslagene i en pølsemiddag eller et tapasbord.

En røkt pølse som av tyskere blir klassifisert som «Halbdauerware» (halvlang holdbarhet). Dette kommer av at farsen er fremstilt med relativt lite speing, den er røkt og kokt. God til grilling og som et av innslagene i en pølsemiddag eller et tapasbord.

Ingredienser:Svinekjøtt (76%), vann, potetmel, salt, melk, paprika, druesukker, hvitløk, pepper, selleri, krydder, hydrolysert maisprotein. Konserveringsmiddel E250, E262. Antioksidant E301, E325, E339, Konsistensmiddel E450, E451, Smaksforsterker E621. Allergener:Melk og selleri Næringsinnhold per 100 g.:Energi 809 kJ/194 kcal, fett 12,0g. hvorav: mettede fettsyrer 4,3g, enumettede fettsyrer 5,5g, flerumettede fettsyrer 2,2g. karbohydrater 5,0g, hvorav: sukkerarter 0,9g, proteiner 16g, salt 2,5g. Vekt:2,5 kg og 0,5 kg per enhet. Lagring / holdbarhet:Kjølevare 0 – 4 °C: 30 dagerFrysevare -18 °C eller kaldere: 365 dager